Fredag den 13:de

Det är alltså Fredad den 13:de den här månaden oxå... lite skumt trodde bara de kunde bli 1 gång om året eller nåt (aaa) men men idag har ja hunnit med mkt känns de som, 
Börjande med att ja åkte till Skolan klockan 08.00 , till halv tio och tog bussen hem för att möta upp pappa och åka ut o övningsköra.. åkte bort till faltenbadet, sköndal,älta,granängsringen, hem och hämtade hunden och sen till Thai restaurangen och äta lunch där även nina stod och väntade på oss  ;D Supergott var det verkligen !
Det känns bätte och bättre varje gång man kör, men de e stressigt massa saker o göra samtidigt, växla,bromsa,blinka,kolla bilar runt om,stanna,köra och allt man ska göra... O så skulle jag köra över ett farthinder som var utan för nåt centrum i sköndal med massa bilar bakom mig så säger pappa att jag ska bromsa lite så får jag "motrorstopp" och värsta paniken när man kollar i backspegen och ser massa bilar som väntar och ja kan inte ens starta bilen för ja blir så stressad... men men tillslut kom jag därifrån o då va ja inge glad hade helt tappat "hoppet" om o fortsätta köra.. inte ett dugg taggad.. men men de va bara fortsätta och köra vidare... !Sen när vi ätit klar den goda lunchen så följde jag med Nina och hunden till Emma för privatlektion nere i tyresöbrukshundsklubben, dom gör verkligen framsteg jätte duktiga har dom blivit snart blire Tävling för desas del ! Sen när vi skulle gå så kom Frida, och skulle träna tsm me Emma i deras pogram till Talnag 2009 så vi var tvunga o kolla, när dom tagit ut stereo och grejer och satte på någon "lejonkunglåt " över hela hundängen x'D Men dom var super duktiga ... kul att se dom på Tv sen nu när man sett dom träna till de  !
JAJA e man hundtönt så e man (aaa) ^^

Men nu är jag äntligen hemma, och kall som en isbit !

Får se hur kvällen slutar, ;D

// Julia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0