Tillbax !

Sådär nu är jag tillbax här igen, tur att jennifer håller ställningarna här i bloggen medans ;D kan inte rikligt säga vart jag hållit hus ..  bara varit mkt och inte haft tid att skriva !
så här kommer en liten uppdatering sen sist (om man nu kommer ihåg);
På Lördagen firdade vi somsagt Jenne&Såfia på deras 18års dagar, super mys ! Så på Torsdagen var jag med Lina i stan och fixade lite överaskningar somsagt och på Fredagen bakade vi Muffinsen som var lite "pynt"till Såfias present :) Som sagt e vi inte proffs på att baka... så det hela tog 3 TIMMAR ! sen var vi klara , men kul hade vi iaf o de e huvudsaken(a)  

              halv klara muffins                     mmmm !                       

Inte mycket mera spännande som hänt .. södangen var en slappdag, farmor kom på lunch allt lika myyys o träffa henne :)
jobbajobbajobba måndag, Tisdag , även terori kurs 3 på trafikskolan , bara en kvar nu ! :) Onsdag; jobba somsagt 07.00-20.00 så en seeeeeeeg dag. men när ja satt på lunchen så kom dom in o sa att de va snattare i butiken så dom kom in på lagret med dom efter ett tag, dom hade snottt godis... nån Ryskunge som bara garva ! ^^
Och idag har jag haft Riksetten på trafikskolan en kurs som är i 3 timmar... de e seeeeeegt ! men han va snäll o gav alla ett äpple x'D

Så är egentligen inte på humör o sitta o skriva massa nu efter att ha gjort de i 3 timmar.. så de blev ett kort inlägg !

Våååååren närmar sig ! Så idag vare första gången skinjackan fick komma ur garderoben för iår ! :D

/ Julia


Kommentarer
Postat av: sofia

Muffinsen var jättegoda :D tack så mycket!

2009-03-20 @ 18:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0