BOLT




Gahaha , jag är kär i duvorna ! SÖÖÖÖTASTE , yeeey !



//Jennifer

Knaaaaws

Hih! För ett tag sen gick Julle. Hon har vart snällis och hjälpt mig att baka en äppelpaj! Den skall jag, såfia & julle keka imorrn när vi har ätit middag här. Det blir mys! 
Imorgon blir det en.. jag vet inte, händelserik dag? Vill iaf gå o lägga mig nu för att tiden ska gå snabbare ! (A)
Vid tre-fyra kommer sofia&julle hit, så ska vi göra vår pastasallad o ha de mys. O efter pajen o X antal ombyten jag troligen kommer göra av kläder, håruppsättningar mm, så ska vi dra mot granitvägen, runt klockan åtta.

Idag hände något lite kuvl . Eller jag tycker iaf att det var kul XD
Jag satt o vänta på 72an på gullmars, o så får jag ett sms av calle m, som frågar vad jag gör. Så svara jag att jag satt o vänta på en buss på gullmarsplan o då svara han att det gör han med. Först trodde jag han bara satt o vänta på en buss nånstans, men sen får jag ett svar där det står ; Jag ser dig, ska jag vinka ? ^^ O ja tittar upp o ser honom sitta borta på en bänk vid daisys ! Sen kom min buss så jag gick på den o åkte mot tyresö o julia. END OF STORY :D

En annan rolig sak hände idag o det var att textkommunikation läraren sa att jag kommer få mvg i kursen! Känns lite kul. Dock verkade det vara flera som fick det, så jag känner mig inte fullt så speciell som jag hade velat. Men men, jag är glad för deras skull med, såklart ! ;D 

Nu ska jag hämta min semla som morsan köpte idag, puss på henne!


//Jennifer

KLÄD PANIK VARE HÄR


Tjohooo , nu kom jag hem för en stund ifrån stan. Har vart o shoppat me juvliah som hon skrev om!
Skor var tanken, men jag kom hem med en skinnjacka, en tshirt och två par strumpbyxor. Det är som det brukar vara när vi är ute o handlar !
Bilden på grejorna kommer senare ! Min digitalkamera är på lagning, lämnade ju in den i tisdags. Siba-mannen sa att om jag har tur så får ja den inom en vecka och om jag hade otur så kan det ta tre veckor. Han va säkert över trettio och tjock som ett hus så jag hade ingen lust alls att flirta med han. Det kommer alltså att ta tre veckor ..

Igår var jag förbi och hälsade på fluff i Tallkrogen. Ja, han har flyttat dit. Så sent som i måndags faktiskt. Det var lite kartonger och riktig inflyttningskänlsa.
Nej, jag är inte alls avundsjuk och vill inte flytta hemifrån redan imorgon ...

På lördag ere FEKKE ju, eftersom grind har fyllt arton. Så festklädsel var det. Inte för uppklätt. Gud , vad allt är svårt när man är tjej med en stor skopa beslutsångest ..

Wellwell. På lördag ska jag även simma tillsammans med Julia&Lina på morgonen . Seriösa är vi med det här simmandet!


                                           
      

   


Lite bilder som jag hittade på min bärbara data ! Från ungefär två år tillbaka..

  
//Jennifer

Knaws !

Nu funkare, tur att man är såh teknisk av sig (aa)
Som ni såg i förra inlägget så va texten helt ihop,samma tecken o ingen bild heller... det var för de va nå knas när man skrev så gick inte o ändra något.. ^^

Har kommit hem från skolan nu och hunnit vara på en långpromenad med hunden .Så nu stekte jag nyss ett ägg och la på mackan, i väntan på att klockan ska bli 15.05 och jennifer slutar skolan så jag kan åka in och möta henne och rensa affärerna (;
Måste komma ihåg att lämna tillbaka ett par skor,gjorde "en lina " och köpte dom och testade att gå i dom hemma men dom var förstora på något konstigt sätt för det var trotsallt stolek 36 och kan ju inte ha minde ;o 
Jaja bara fortsätta leta vidare (aa)







// Juliia

Jobbajobbajobba

Det var ett tag sedan, men här ska ni som e nyfikna få veta vad jag hållithus ! ^^ Måndagen; Jobbajobbajobbajobba... Tidagen; Bio+Middag med mammi, vilket var otroligt länge sen,kan inte ens komma på nån gång som bara hon o jag har gjort det lite "mor&dotter" tid! Länge sen ja träffa lilla mammmi, så det va trevlans ** Vi såg "Bröllopsduellen" en riktig tjej film men den var super bra tycker jag :D Den rekomenderar jag till er tjejer ;) Onsdagen; Jobbajobbajobba igen, men fick sluta tidgare, så hem o plugga till läxan som är imorron... som ja somvanligt alltid sitter med kvällen innan ! så inte förvånad... Och imorron ska jag somsagt vara i skolan en liten kortis på morgonen och sen hem och ut med hunden och stoppa något i magen, o sen in till stan & träffa Jennifer :D Neej men nu ska jag väl leta fram läx pappret och se hur mkt jag orkar plugga på det, de visar sig på förhöret imorron (aa) /Julia

Jennifer is back

Okej okej . Nu känns det mesta bra. Ny vecka, nytt liv. O är taggad för helgen och 18årsfest! O helgerna därefter känns fullbokade . Ibland känner man sig bra poppis , hah !

Igår gick jag upp vid halv tio och mötte juvliah nere vid simhallen klockan elva. Ja, vi vet att vi är duktiga? Sen efter bastu & massa girltalk om kläder inför helgen (vet fortfarande inte vad ja ska ha?!), så begav jag mig hemmåt och gjorde klart samhällskunskapen. Ibland får man till det!

O min darling dog i fredags ! Nej , inte Molly. Det var min kära digitalkamera som vill att jag ska starta om den varje gång jag startar den. Men den är inte död än, jag fann till min lycka kvittot från Siba igår, så imorgon beger sig familjen Holmqvist ut för att rädda min stackare. O så ska vi tydligen kolla på snowboardbyxor till Jonathan som åker till Trysil på torsdag , tillsammans med halva tg.
Lite sista minuten kanske ? Men han är kille, så vad förväntar man sig..

Det är måndag och det betyder att snart ska jag på dans. Pratade me Laiyan för en stund sen och hon dissade mig för att hon skulle på kinesiska sa hon. Men jag förstår inte för jag trodde att hon kunde prata språket flytande. Wellwell, får klara upp det där med flickan sen!



Grattis på Grind som fyller hela 18 år idag!



                                        
                                          Bild från balen i nian


//Jennifer

wtf ?!

Vad har hänt, varför har alla människor blivit så dryga för?!

//Jennifer

Övningskört !

Jaaah, då har man övningskört för första gången idag med "lossasmamma", gick betydligt bättre än vad ja kunde tro, men de e inte lätt inte... mkt att tänka på samtidigt ^^ inte min starka sida kanske (aa) 
 Bokade oxå körlektioner nere i trakikskolan igår, så bäst o öva så man inte e sääämst när man kommer dit o ska övningsköra,fick veta att ja ska göra de med en kille ju ;) tihihi !! x'D
" receptionisten - vill du övningsköra med en kille eller en tjej ?
jag - eeehmm... en tjej kanske , eller spelar ingen roll men en snäll (a)
r - okej, då får du *han*, den försrta jag tänkte på när jag såg dig (;
jag- jaha okej , men de blir bra :D
hahaha, det blir nog bra!





SE UPP I TRAFIKEN ! :D //julia

Sophia Somajo - I-rony

Om MTV kan spela sönder den, så kan jag !





//Jennifer

Vill ha, vill ha !

Två timmar ute i snöoväder ! Men nu är jag hemma igen och håller på och värma upp fötterna som är stenfrusna .!
Exakt, du tänkte helt rätt jag har spenderat dom två timmarna ute på privathundkursträning !  Förvånad ?
Joo det kanske du nu när jag inte har kvar min bebis längre </3
Men Emma (kurstränaren) peppar järnet på att jag ska skaffa en ny liten valp ! ( Va tycker ni ?  (a) )
Villvillvillvillvillvill ha !
Det är ju väldigt mkt jobb och man blir låst, men vafan ! ^^

Och nu när jag va där i två timmar så missade jag oxå simningen med Jenne&Lina , syndsynd men de får till och bli en annan dag :D (som jennifer skrev i inlägget nedanför )

Fick oxå ett sms från "barnvaktsfamiljen" som undrar om jag vill fortsätta jobba hos dom och hur mina dagar ser ut just nu,extrepengar är ju aldrig fel (;  så nu ska jag leta reda på min mobil och koka lite tee :DD





Hitta ingen bild, då här är jag när jag är liten  !

// Julia


Simmasimma

Sådärja . Nu var ja hemma o har just torkat. Vilket väder de e , ja hatar de! Vill ha sommar. Eller iaf vår kan vi ju börja me. Så man kan få ha på sig mindre kläder o allt såntdär som hör våren till ..

Om tio minuter ska ja till bussen. Ja&Lina ska nämligen ner till simhallen o simma! Äntligen , har väntat på att vi ska komma igång. Testade på mig min bikini som ja haft senast i somras (?) o insåg att lite extra träning, utöver dansen, skadar ju inte. hehe, ja säger inte att ja e tjock eller nåt, men vill ha mer muskler! Känner mig så nedrans klen.



Nåja. Messade julle om tidbyte, men hon har inte svarat. Så antar att hon kanske redan är på hundkursen. Men isåfall drar ja väl me mig henne ner på söndag på en simtur eller så!

Idag fick vi sluta tidigare eftersom vi inte hade engelska! Älskar sådana överraskningar. Och älskar engelska lärarens barn, som ständigt är sjuka. Dagens ros går till dom småttingarna ! Krya på er , men var gärna sjuka i några veckor till!




                                          Ja har faktiskt väst, men de syns inte *snyft*



 //Jennifer

Peppad !

Yeey , nu ere bah två månader o två dagar kvar (A) yeeeey ! sen blire krogen o klubbar o allt va vi kommer in på . Iaf för såfias o min del! 

O idag har ja vart duktig ! Skickat iväg morsan lagom till den 31a , så nu kan alla sova hos mig som vill ! :D ( yeah, RIGHT ) Men de va iaf skönt . Slipper tänka på att inte komma hem allt för sent osv osv . usch vilket koppel hon har på mig ..
o brossan befinner sig den lördagen i Norge, o åker skidor me resten av hela tg . Så där blev man av me han me , hähä!


Efter skolan va ja o fika me gelaespresso house i centrum . Vi gjorde lite grupparbete o shit o när ja kom hem renskrev ja skiten . Blev hur mycket som helst o kände mig skit duktig ! Xd Inga IGn här inte .


Ja&Julle e pepp på att gå på tyjp TheStudio o ta bilder o grejer . Skulle va lite coolt ? O bättre upp om vi skulle få ta tillsammans ! Lite fina tavlor till rummet skulle de bli . ( hähä ;D )




                                         
             Molly va lite rädd för raketerna så ja lindade in henne i en filt . Mobba henne inte!

//Jennifer

Slut i hela kroppen , ouff

Idag var ja som sagt ledig . Vaknade tolv o fick en obehaglig överraskning när ja såg ut genom fönstret . snö ! inte igen ...
Men tog mig ut me hunden iaf, en kort sväng blev det. Sen lite skolarbete o dammsög rummet. När gjorde ja de sist ?

Vid kvar över fem bagav ja mig till dansen . Där va emelie till min glädje tillbaka, länge sen! o laiyan va såklart där, lika flummig som alltid . ("Kolla, nu är jag månen !" *går runt jessica i en cirkel* )

Wellwell, nu ska ja fortsätta upp brago-kakorna (beroende) o dra mig mot sängen . önska mig lycka till.. 




Från dansuppvisningen i oktober 08


// Jennifer

Pissväder !

Ja då vare dax att bli sjuk igen då.... sucksuck!

Men trots det va det bara att de sig ut med hunden... Kollade ut och såg ut som de va uppehåll i snöandet, men icke, så fort man bara kommit utanför grindarna så började de blåsa o snöa igen ^^ men de var bara fortsätta att gå !
Kom hem igen efter ungefär 45 minuter, då åkte mysdressen på och teevattnet kokade och sen vare bara att hoppa ner i soffan igen med massa filtar, så nu hoppas jag se finns något kul att de på tv, annars fåre bli någon mysig film :)





Bild på den sköna myssdessen jag fick av mamma i julklapp **
(kanskedaxattputsaspegen(?))


//  Julia

För 09 & framåt

januari

26 ; grind fyller 18
31 ; fest för grind

februari

4 ; såfia fyller 18
7 ; såfia&jenne på feeest
11 ; jenne drar till romme me pemelie&såfia
13; jenne på middag  för såfia (kanske)
23 ; sportlov

mars

22 ; jenne fyller 18 yeey!
27 ; johan mk blir 18

april

6 ; påsklov
15 ; pemelie blir 18

juni

3 ; lian fyller 18
14 ; frida fyller 18

juli

7 ; juliah fyller 18, yeey igen!

Yeeey !

Wohoww , detta e då det första inlägget på Julia&Jennes blogg ! Ihh, spännande . Hoppas att vi kommer kunna hålla denna vid liv, me tanke på hur det gick med min förra .. men, men tänk positivt!

Helgen har Juvliah & Jenne tillbringat till största delen tillsammans.
I fredags var juvliah hemma ensam, så vi passade på me filmkväll. Men först åts en middag , där även Lina deltog.  O en paj bakades ! Dock var den mer likt en blandning av ströbröd, äpplen samt kanel&socker! Men det gick ner, hehe

Efter lite strul hit o dit, så kom grind o såg mean girls tillsammans med JJL, o sen kom även jenny, malin&niklas o hälsade på . Vi såg kogänget. Jennifer ska vara snäll och inte kommentera filmvalet :)

Lördagen spenderade julia&jennifer med gela o lina. Det blev en tur till stan o resulterade i jeansfynd . Det ni !
O efter mat hos mig och lite ombyten, så drog JJ till grind som var ensam hemma. Där befann sig även Malin o till kvällen kom Johan&Måns o höll oss sällskap .
Mysig kväll tycker jag!

Precis som vi, så blev de bjudna till grinds artonårsfest som kommer äga rum den 31 januari.  Längtar!

Julia&Jenne skulle ha gjort yoga/pilates pass nere på friskis idag, men eftersom vi blivit smittade av någon eller något, så ville våra kroppar inte riktigt det..

Imorgon är jennifer ledig!


// Jennepenne visstvisstholmqvist!

RSS 2.0